Πως τοποθετουνται τα εμφυτευματα;

Η θεραπεία με εμφυτεύματα είναι μία σύνθετη ιατρική πράξη υψηλής τεχνικής και πραγματοποιείται από εξειδικευμένο οδοντίατρο. Μία τυπική διαδικασία αποκατάστασης με εμφυτεύματα περιλαμβάνει:
  1. Εξέταση και διάγνωση: λήψη λεπτομερούς ιστορικού, ακτινογραφίες (ή αξονική τομογραφία αν κριθεί απαραίτητο), αποτυπώματα μελέτης και σχεδιασμός της αποκατάστασης.
  2. Χειρουργική τοποθέτηση των εμφυτευμάτων: γίνεται από εξειδικευμένο οδοντίατρο, με τοπική αναισθησία.
  3. Αναμονή για την πλήρη ενσωμάτωση: τα εμφυτεύματα παραμένουν κάτω από τα ούλα συνήθως 3-4 μήνες αν πρόκειται για την κάτω γνάθο και 4-5 μήνες για την άνω γνάθο, ώστε να ενωθούν πλήρως με το οστό. Στο διάστημα αυτό ο ασθενής φορά προσωρινές αποκαταστάσεις.
  4. Αποκάλυψη των εμφυτευμάτων, έλεγχος της ενσωμάτωσης και τοποθέτηση κάποιων εξαρτημάτων διαμόρφωσης και επούλωσης των ούλων. * Σε ορισμένες περιπτώσεις τα εμφυτεύματα μπορούν να φορτιστούν άμεσα, χωρίς τη μεσολάβηση των δυο προηγούμενων σταδίων (3 και 4).
  5. Τελική αποκατάσταση: ο οδοντίατρος σε συνεργασία με εξειδικευμένο εργαστήριο κατασκευάζει και τοποθετεί τα καινούργια δόντια πάνω στα εμφυτεύματα.

No questions yet.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


 2351304381, 6978668617

 info@smiledesignclinic.gr

 /smiledesigningcenter

 /smile_designing_center